De juiste begeleiding

26-11-2015
De juiste begeleiding
Alied Zweep, client Stap.nu

In april 2013 werd ik geconfronteerd met kanker in mijn beide borsten. Een lang en pittig behandelingstraject volgde.

Ik had een hoop vragen ook rondom mijn werk o.a. als therapeut in een instelling. Ik wilde dit werk graag weer oppakken. Op advies van het H.D.I . centrum in Nijmegen kwam ik bij Edith Idoe van Stap.nu terecht.

Al mijn vragen rondom werk, ziek en betermelding werden daar heel goed opgepakt, hetgeen maakte dat ik steviger in mijn schoenen stond in gesprekken met mijn werkgever.

Twee jaar na dato kwamen er nieuwe vragen m.b.t mijn werkzame leven. Dus opnieuw zocht ik weer contact met Stap.nu. Er werd wederom op een zeer plezierige wijze contact gemaakt, geluisterd en ook heel goed afgestemd op de persoon die ik ben.

Ik kan dus met vreugde vertellen dat ik goed mijn werk ben in gestapt en ook blijf instappen natuurlijk ook met de goede medewerking van mijn werkgever.

Graag  geef ik mijn evaring met Stap.nu door aan lotgenoten.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial