Hermine ’t Hart

Hermine ’t Hart

Mijn naam is Hermine ’t Hart en ik werk voor Stap.nu in de regio Utrecht en Middelburg.

In 2005 werd bij mij longkanker geconstateerd en tijdens een lange periode van angst, pijn, woede en vermoeidheid heb ik ervaren hoe moeilijk het is om leven en werk weer op de rails te krijgen. De ziekte heeft mijn leven ingrijpend veranderd; ik ben me meer gaan concentreren op dingen die ik echt belangrijk vind.

Omdat ik als ervaringsdeskundige weet hoe belangrijk het is om goede begeleiding te krijgen in het re-integratieproces, heb ik mij in 2010 als (job)coach aangesloten bij Stap.nu, waar persoonlijke begeleiding, denken vanuit mogelijkheden, balans en kwaliteit van leven centraal staan.

Ik ben een vriendelijk en betrokken mens en heb oprechte interesse in de mensen met wie ik werk, zowel cliënten als opdrachtgevers. Heldere communicatie is daarbij onmisbaar.

Ik werk graag praktisch en oplossingsgericht ,vaak met biografische of creatieve opdrachten, afhankelijk van de behoeften en persoonlijkheid van de cliënt.

In een sfeer van respect, veiligheid en vertrouwen werken we aan het aanvaarden van beperkingen, het loslaten van oude zekerheden en het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden. Uitgangspunt is wat jij wilt en wat jij kan. En het doel is het vinden van een baan die goed past bij jou en jouw situatie.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial